top of page

AQ Intensive Moisturizing Repair Mask

00002
€25.00
Varastossa
1
Tuotetiedot
Intensiivinen ihoa kosteuttava ja korjaava korkealuokkainen naamio. Ravitseva ja rauhoittava hydrogeelimaski sisältää AQ:n patentoidun kasvutekijän. Naamio stimuloi ihosolujen sekä kollageenin ja elastiinin tuotantoa.

Tuotetieto:

Vesi, glyseriini, metyylipropaanidioli, niacinamidi, johanneksenleipäpuu, Chondrus Crispus -uutte, Tamarindus Indica -siemenkumi, kaliumkloridi, alkoholi, PEG-60-hydrattu risiiniöljy, lakritsiuute, inkiväärinjuuriuute, Schissandra Chinensis -hedelmäuutetta, Coptis Japonica -juuriuutetta, Camellia Sinensis-lehtiuutetta, propolisvahaa, etyyliheksyyliglyseriiniä, aasiatikosidia, Xantham-kumia, adenosiinia, dinatrium-EDTAa, dekstriiniä, 1,2-heksaanidiolia, butyleenidiokolia, butyleeniä Hyaluronaatti, palmitiinihappo, Helianthus Annuus (auringonkukka) siemenöljy, hydrattu lesitiini, keramidi-NP, fytosfingosiini, rh-oligopeptidi-1, kloorifenesiini

Käyttöohjeet: Intensiivinen kosteuttava korjausmaski on jaettu kahteen osaan. Poista maskin alaosa tasoittamalla leuka-alueelle ja ota sitten yläpuoli tasoittamalla ihon yläosaan. Kallista päätäsi ja rentoudu jättäen naamarin päälle 15 - 20 minuutiksi.

Tallenna tuote myöhempää käyttöä varten

Tarkasta toimitusehtomme ennen tilauksen tekoa. Verkkokaupan ostoksissa ei ole palautusoikeutta eikä peruutusoikeutta. Tuotteet ovat kertakäyttöisiä, joten näin ollen asiakkaan lunastaessa tuotteen on tuote käyttöönotettu. Toimitamme tuotteita vain Suomeen. Suomeen toimitettaessa postitusmaksu 5,90€.

Reklamaatiossa ota yhteyttä: info@skinhealth.fi

Verkkokaupassa sovelletaan kuluttajasuojalain 6 luvun säännöksiä.

bottom of page