top of page

Olemme kaikki VALVIRAN rekisteröimiä terveydenhuollon ammattilaisia ja kouluttaudumme säännöllisesti Suomessa ja ulkomailla. SkinHealthissä esteettiset hoidot suorittaa aina sairaanhoitaja tai lääkäri.

Arvioimme joka kerta milloin hoidot voidaan suorittaa turvallisesti ja milloin ne kannattaa jättää tekemättä.

ASIANTUNTIJAT
Elina Lähdetie

Elina Lähdetie on esteettisiin hoitoihin erikoistunut sairaanhoitaja. Pääpainopiste on ollut medikaalisissa hoidoissa useiden vuosien ajan. Intohimo on neulaushoidot kuten mikroneulaus ja mesoterapia, sekä injektiohoidot. Lisäksi Elina on kiinnostunut ihosairairauksista, kuten aknen ja ruusufinnin uusista hoitomuodoista. Elina kohtaa asiakkaan asiakkaan lähtökohtia kunnioittaen, suunnittelee hoidot yksilöllisesti jokaisen tarpeita ja toiveita kuunnellen.

Elinan ajatus on korostaa jokaisen parhaita puolia ja tuoda ihoon kuulas säihke.

Anne Tuovinen

Anne Tuovinen on esteettisiin hoitoihin erikoistunut sairaanhoitaja, sekä kosmetologi. Medikaaliset hoidot ovat olleet Annen vahvuuksia jo useiden vuosien ajan.

Tärkeimpänä asiana hän kokee ihonhoidon - hoitaa ihoa terveemmäksi ja opastaa parempaan ihonhoitoon. Injektiohoidot ja muut neulaushoidot kuten esim. mikroneulaus ja mesoterapia ovat myös lähellä Annen sydäntä. 

Annen päämäärä on tehdä kaikkein edistyksellisintä ihonhoitoa Suomessa ja tarjota parasta mahdollista esteettistä ihonhoitoa.

Emmi Piippo

Puhelimen päässä kuulet iloisen Emmimme!

 

Emmi Piippo on myös terveydenhuollon ammattilainen ja toimii SkinHealthin asiakaspalvelussa osa-aikaisesti. Hän vastaa mm. yhteydenottopyyntöihin ja hallitsee ajanvaraustamme. Emmi on kaksikielinen ja opiskelee Helsingin Yliopistossa valtio-oppia

Kai Lassila

Kai Lassila on pitkänlinjan plastiikkakirurgi. Hänen vahvuutensa ovat kasvojen alueen toimenpiteet. Kain lähestymistapa on rauhallinen ja asiakkaan toiveita huomioiva. Kokeneena plastiikkakirurgina Kai pystyy arvioimaan asiakkaan todellisen tarpeen toimenpiteelle.

Kai pitää vastaanottoa sopimuksen mukaan SkinHealthissä. Kirurgiset toimenpiteet tapahtuvat toisaalla.

bottom of page