top of page

AQ Eye Serum

00000
€135.00
Varastossa
1
Tuotetiedot
Suunniteltu herkälle silmänympärysiholle. Ainutlaatuinen GF-teknologia stimulo iihon luonnollista korjaus- ja uudistumisprosessia. Eye Serumin kasvutekijäainesosat parantavat ihon kiinteyttä, sen peptidit tasoittavat, vahvistavat ja korjaavat ihoa. Silmäseerumi lisää mikroverenkiertoa ja kirkastaa. Samalla se auttaa silmäpusseihin ja tummiin silmänympäryksiin. Kosteuttava koostumus tukee ihon terveyttä ja ylläpitää tuloksia eikä ärsytä herkempääkään silmänympärysihoa. Käytä aamuin illoin silmänympärysiholle.

Tuotetieto:

Water (Aqua), OligoPeptide-1, Acetyl Hexa peptide-8, Glycerin, Hesperidin Methyl Chalcone, Steareth-20, Dipeptide-2, Palmitoyl Tetrapeptide-7, Butylene Glycol, Oenothera Blennis, (Evening Primrose) Seed Extract, Polysorbate 20, Chrysin, N-Hydroxysuccinimide, PalmigtoylOligopeptide, Aminoethylphosphinic Acid, Zanthan Gum, Camellia Sinensis (Green Tea) Leaf Extract, Citrus Grandis (Grapefruit) Extract, Lactic Acid, Citrus Aurantium Bergamia (Bergamont) Fruit Oil, Phenoxyethanol, 1,2 Hexanediol, Caprylyl Glycol.

15 ml

Tallenna tuote myöhempää käyttöä varten

Tarkasta toimitusehtomme ennen tilauksen tekoa. Verkkokaupan ostoksissa ei ole palautusoikeutta eikä peruutusoikeutta. Tuotteet ovat kertakäyttöisiä, joten näin ollen asiakkaan lunastaessa tuotteen on tuote käyttöönotettu. Toimitamme tuotteita vain Suomeen. Suomeen toimitettaessa postitusmaksu 5,90€.

Reklamaatiossa ota yhteyttä: info@skinhealth.fi

Verkkokaupassa sovelletaan kuluttajasuojalain 6 luvun säännöksiä.

bottom of page