top of page
Skinhealth Logo png.png

Visiomme on terve ja kaunis iho.

Skinhealth Finland Oy on 2018 kesällä perustettu suomalainen kauneuteen ja ihonhoitoon painottuva maahantuontiyritys. 

Olemme kaksi esteettiseen kauneuden- ja ihonhoitoon kouluttautunutta sairaanhoitajaa, jotka haluavat tuoda parhaimmat ja tämän hetken edistyksellisimmät ihonhoidot ja tuotteet Suomen markkinoille. Päivitämme osaamistamme osallistumalla säännöllisesti kansainvälisiin koulutuksiin, jotta pystymme antamaan arvokasta tietotaitoa asiakkaillemme ja jälleenmyyjillemme.

 

Tarjoamme tuotteitamme ja hoitojamme terveydenhuollon ammattilaisille sekä kosmetologeille. Tietyt erikoishoidot on tarkoitettu ainoastaan terveydenhuollon ammattilaisille (sairaanhoitajat, lääkärit) ja noudatamme näissä linjauksissa kunkin valmistajan ohjeita.

Tuloksellinen ihonhoito on intohimomme.

 

Sarjat

MAIN Logo.png

AQ Skin Solutions on tämän hetken kehittynein ihon hoitosarja. Tutustu kasvutekijöiden voimaan ja löydä jälleenmyyjät tuotesarjan omilta sivuilta.

 

AMS logo.jpg

AAMS - Anti Aging Medical Systems on 1994 perustettu yritys, joka on viimeisen 20 vuoden aikana ponnistanut maailmanmarkkinoille. Laitteita on saatavilla 50 maassa. CE-merkityt medikaaliset ja esteettiset laitteet saatavilla kauttamme.

Lue lisää.

 

header_logo_new.png

AquaGold Fine Touch on patentoitu sensaatio. Uudenlaisen mikrokanavatekniikkansa avulla hiustakin ohuemmat neulat läpäisevät ihon ja samalla halutut aineet saadaan vietyä suoraan ihon sisään. Kyseessä ei ole mikroneulaus.

Lue lisää.

 

Oxygenetix_logo_small.png

Oxygenetix'n takana on 160 vuotta kosmeettista ja lääketieteellistä tutkimusta. Lääkärit suosittelevat käytettäväksi ihoa rikkovien hoitojen jälkeen juuri patentoidun Ceravitae ™ -kompleksin, antimikrobisten ominaisuuksien ja hengittävän ominaisuutensa vuoksi. Esteettisten ammattilaisten, kuuluisuuksien ja meikkitaiteilijoiden rakastama. Lue lisää.

 

Palvelumme

JÄLLEENMYYNTI

 

Kaikki tuotteemme ovat CE-merkittyjä, ja osalla tuotteistamme on myös FDA-rekisteröinti.

KOULUTUS

 

Koulutamme jokaisen jälleenmyyjämme ja asiakkaamme maahantuomiemme tuotteiden käyttöön.

ajankohtaista

Ota yhteyttä

 

info@skinhealth.fi

040 566 2595

Kiitos viestistäsi! Olemme pikaisesti yhteydessä.

bottom of page